Aanmelden bij Plesk

Om u bij Plesk aan te melden opent u uw browser en geeft u

https://<your domain name or the server IP address>:8443

op in de adresbalk. De aanmeldpagina van Plesk zal nu worden geopend.

image-77964.png

Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op en klik op Aanmelden. Als u Plesk in een specifieke taal wilt zien, selecteer dan de gewenste taal in het menu “Schermtaal” vóór u zich aanmeldt.

Als u zich voor de eerste keer aanmeldt en u weet niet zeker wat uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn, controleer dan uw e-mail voor een bericht van uw hostingprovider. Hier kunt u uw gebruikersnaam en uw wachtwoord waarschijnlijk terugvinden. Als u zich nog steeds niet kunt aanmelden, neem dan contact op met uw hostingprovider voor ondersteuning.

Notitie

Plesk is niet uw hostingprovider en is niet verantwoordelijk voor het hosten van uw website.

Aanmelden bij Plesk via Social Login

U kunt zich bij Plesk aanmelden met uw Google, GitHub of Facebook-account. U behoudt altijd de mogelijkheid om u aan te melden met uw Plesk-gebruikersnaam en wachtwoord.

Als het e-mailadres in uw Plesk-profiel overeenkomt met het emailadres van een Google, GitHub of Facebook-account, dan kunt u zich meteen bij Plesk aanmelden met dit account.

Aanmelden bij Plesk met een account van een sociaal netwerk:

 1. Klik op het pictogram van het sociale netwerk dat u wilt gebruiken om u bij Plesk aan te melden (uw e-mailadres van het sociale netwerk dat u gebruikt moet overeenkomen met het e-mailadres in uw Plesk-profiel).

  image-79292.png

 2. U wordt gevraagd te klikken op een link om de aanmeldgegevens van het sociale account naar Plesk te versturen. Om te voorkomen dat u in de toekomst opnieuw op de link moet klikken, selecteert u het selectievakje “Vertrouw … voor 365 dagen en toon dit venster niet opnieuw” voor u op de link klikt.

  image-79293.png

Als het e-mailadres van het Google, GitHub of Facebook-account dat u wilt gebruiken om u bij Plesk aan te melden niet overeenkomt met het e-mailadres in uw Plesk-profiel, dan moet u eerst het sociale netwerk-account aan uw Plesk-account koppelen.

Een account van een sociaal netwerk aan Plesk koppelen:

 1. Ga naar Account en klik op Mijn profiel.

 2. Klik op het pictogram voor het sociale netwerk-account dat u wilt gebruiken om u bij Plesk aan te melden. Grijze pictogrammen markeren de sociale netwerken die nog niet aan uw Plesk-account zijn gekoppeld en kunnen niet worden gebruikt om u bij Plesk aan te melden.

  image-79294.png

 3. U wordt gevraagd te klikken op een link om de aanmeldgegevens van het sociale account naar Plesk te versturen. Om te voorkomen dat u in de toekomst opnieuw op de link moet klikken, selecteert u het selectievakje “Vertrouw … voor 365 dagen en toon dit venster niet opnieuw” voor u op de link klikt.

  image-79295.png

 4. Het sociale netwerk-account is nu gekoppeld aan uw Plesk-account.

  image-79296.png

  Herhaal de stappen 2-3 als u meer dan één sociaalnetwerkaccount wilt koppelen.

 5. Klik op OK.

U kunt u nu bij Plesk aanmelden met het nieuw gekoppelde account.